Вівторок, 21 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка

Поліцейські Києва повідомили про підозру екс-начальнику Управління Держпраці у Хмельницькій області та його колишньому заступнику у зловживанні службовим становищем. Чиновники всупереч інтересам служби, приймали рішення не виносити постанову про накладання штрафів на суб’єкти господарювання. Злочинна діяльність може обернутися для них шістьма роками позбавлення волі.

Регіональні філії «Південна залізниця» та «Південно-Західна залізниця» змінять назви в рамках програми українізації об’єктів залізничного транспорту. Про це повідомив голова правління товариства Олександр Камишін під час презентації цієї програми 21 лютого 2023 року.

Вихованка Шепетівської КДЮСШ здобула срібло чемпіонату з легкої атлетики
Розділ Спорт

18 лютого 2023 року в місті Старокостянтинів відбувся десятий міжобласний Меморіал та відкрита першість міста Старокостянтинів з легкої атлетики пам’яті Героя України, Героя Небесної Сотні С.М. Бондарчука. До участі у чемпіонаті була заявлена команда Шепетівської КДЮСШ у складі 6 спортсменів під керівництвом тренера-викладача Іванюка Миколи Миколайовича.

19 лютого 2023 року раптово пішов з життя лікар-ендоскопіст КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Шевчук Борис Миколайович. Про це повідомили на сторінці медичного закладу.

0
репостів
0
репостів