Четвер, 16 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка
Земельну ділянку, де мали створити агропромисловий парк, купує ТОВ “Епіцентр К”
Розділ Бізнес

Шепетівська міська рада провела аукціон з продажу земельної ділянки площею більше 14 гектарів. Саме на ній мали створити агропромисловий парк. Під час торгів вартість землі зросла втричі. Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

Минулої доби до Шепетівського райуправління поліції звернулось троє шепетівчан, яких ошукали шахраї.

Кардіохірурги Хмельницького обласного серцево-судинного центру видалили металевий уламок з товщі міокарда на працюючому серці воїну ЗСУ після мінно-вибухового поранення. Про деталі операції розповіли на сайті медичного закладу.

Похилінський Олег Володимирович
Розділ Події

Вчора, 15 лютого, у Крупецькій територіальній громаді Шепетівського району попрощалися та провели в останню путь нашого Захисника, жителя села Колом'є Олега Похилінського, який віддав своє життя за свободу і незалежність України, за мирне життя кожного з нас.

Директор Музею пропаганди зустрілась з колегами музею «Територія терору»
Розділ Культура

У межах налагодження співпраці, обміну досвідом, запозичення нових ідей, ініціатив та здобутків директорка Музей пропаганди Валентина Бражук відвідала Меморіальний музей тоталітарних режимів Територія Терору Львівської міської ради. Разом з директоркою закладу Ольгою Гончар і колективом обговорили шляхи співробітництва, реалізацію спільних проєктів, розвиток музеїв у період воєнного часу, методи дослідження та шляхи вирішення суспільно значущих тем.

На Шепетівщині крадій зі стажем вчергове постане перед судом. Зловмисник обікрав товариша, отримавши доступ до його мобільного додатку банку.

0
репостів
0
репостів