Середа, 15 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Плужненській громаді попрощалися із захисником Олександром Непевним
Розділ Події

У Плужненській громаді попрощалися із захисником Олександром Непевним Володимировичем - солдатом протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 2 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону. Віддати шану Герою прийшли рідні, близькі, жителі громади, представники влади, духовенство.

На Шепетівщині  встановили меморіальну дошку з символікою повітряно-десантних військ держави-терориста. Про це стверджують у громадській організації "Товариство культурної спадщини “Заслав’є”.

Наприкінці січня цього року державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області під час перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства на території Судилківської сільської ради виявлено факт незаконної рубки дерев різних порід в межах ботанічної пам’ятки природи місцевого значення «Огрудок».

З нагоди 34-тої річниці виведення військ з Афганістану вшанували воїнів-інтернаціоналістів
Розділ Події

15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Сьогодні відбулося вшанування пам'яті військових та покладання до меморіального знаку "Чорний тюльпан".

Вкотре в Хмельницькій міській лікарні виконують унікальні оперативні втручання за для порятунку військовослужбовців. Куля, яка могла забрати життя військового, була оперативно вилучена та подарована в день народження пацієнту!

На Шепетівщині перед судом постане винуватець ДТП, у якій травмувався 63-річний чоловік. Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили 40-річному тернополянину підозру за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло потерпілому тілесні ушкодження).

Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 44-річного жителя Шепетівського району за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Трагічна подія сталась 28 грудня минулого року у селі Печиводи Берездівської сільської територіальної громади Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів