П'ятниця, 10 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка
Внаслідок обстрілу довелось зупинити один із блоків Хмельницької АЕС
Розділ Бізнес

Державна інспекція ядерного регулювання України сьогодні повідомила Міжнародне агентство з атомної енергії, що через нестабільність електромережі внаслідок обстрілу довелось зупинити один із блоків Хмельницької атомної елеткростанції.

Внаслідок чергової атаки ворога зазнали руйнувань об’єкти енергетичної інфраструктури області. Енергетикам вдалося заживити об’єкти критичної інфраструктури знеструмлених міст та громад. Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю АТ Хмельницькобленерго 

Сьогодні на Хмельниччину прибуло 9 фур з гуманітарним вантажем від Республіки Молдова. Це одна з найбільших партій допомоги, яка була доставлена в область з початку війни. Генератори, медичний вантаж та речі першої необхідності, серед яких ковдри, намети, теплий одяг, а також інші важливі предмети уже найближчим часом будуть розподілені відповідно до потреб.

У Кам’янці-Подільському до 9 років ув’язнення засудили місцевого жителя, який викрав з банкомата понад 1 млн гривень. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Відповідно до нових Правил любительського та спортивного рибальства з 15 лютого 2023 року по 31 березня 2023 року включно  встановлюється заборона на вилов щуки. Ця заборона встановлена з метою забезпечення охорони щуки під час її міграції та відтворення, збільшення її запасів на водоймах у районі діяльності Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Хмельницькій області.

Сьогодні відбулася церемонія нагородження переможців та лауреатів першого (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023». Під час конкурсних випробувань кращі педагоги Хмельниччини демонстрували педагогічну майстерність, творчий підхід щодо використання сучасних інноваційних технологій, педагогічні надбання, уміння працювати з учнями, знання методики та педагогіки, професійні якості.

Служба безпеки завершила розслідування і передали до суду матеріали стосовно двох мешканців Хмельниччини, які публічно заперечували збройну агресію рф проти України. Про це повідомило Управління СБ України у Хмельницькій області.

Ситуація з електроенергією на Хмельниччині одна з найскладніших в Україні
Розділ Події

За інформацією Міністра енергетики України Германа Галущенко сьогодні відбулась чергова масована ракетна та дронова атака на об‘єкти енергетики країни. Є влучання в об‘єкти теплової та гідрогенерації, а також високовольтної інфраструктури в шістьох областях. Запроваджені аварійні відключення в багатьох регіонах.

Вночі ворог вчергове атакував нашу країну Шахідами. Близько 04:00 ранку відбулось влучання в об'єкт критичної інфраструктури Шепетівського району. Про це повідомив начальник Хмельницької ОВА.

0
репостів
0
репостів