П'ятниця, 27 жовтня 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині відбулося освячення ще одного місця жалоби та печалі
Розділ Події

Сьогодні У Білогірській громаді Шепетівського району відбулося освячення ще одного місця жалоби та печалі – Алеї Пам'яті Героїв дев'ятого старостинського округу. Окрім білогірської Алеї Слави, на якій увіковічнені всі загиблі військові нашої громади в російсько-українській війні, сьогодні, в селі Юрівка, біля будівлі місцевого старостату відбулося урочисте відкриття пам'ятних знаків в знак шани загиблих місцевих військовослужбовців.

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру 40-річному місцевому жителю, який обікрав сусіда. Подія відбулась влітку цього року в одному з сіл Шепетівщини. Зловмисник товаришував з потерпілим, бував у нього в гостях. Там він і запримітив цінні речі.

Сьогодні під керівництвом заступника начальника Хмельницької ОВА Володимира Білика відбулося установче засідання робочої групи щодо забезпечення прозорості та підзвітності діяльності публічних органів влади. ЇЇ створення ініціював перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін. У засіданні взяли участь представники правоохоронних органів, силового блоку та профільних підрозділів обласної військової адміністрації.

26 жовтня відбулось чергове засідання сесії Шепетівської міської ради, яке провів міський голова Віталій Бузиль. У ході засідання депутати розглянули 58 питань порядку денного.

Поліція застерігає: заробіток в інтернеті може виявитися шахрайською схемою. Намагаючись отримати прибуток онлайн, жителька Нетішина натрапила на шахраїв, які виманили у неї більше 100 тисяч гривень.

29 жовтня світ відзначає Всесвітній день боротьби з інсультом. Важливість боротьби з інсультами набула світового значення, адже вони є однією з головних причин смертності у всьому світі. 

На Шепетівщині навічно прощались із молодим командиром десантників Сукачем Андрієм
Розділ Події

26 жовтня в селі Малий Правутин Берездівської громади Шепетівського району відбулося прощання з полеглим героєм Сукачем Андрієм Сергійовичем. Про це повідомили на сторінці громади.

У Шепетівському районі слідчі встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, у якій травмувався 64-річний велосипедист.

0
репостів
0
репостів