Середа, 11 жовтня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Син знатиме батька лише за світлинами: Шепетівська громада попрощалась із захисником Денисом Пивоварчуком
Розділ Події

Додому на щиті повернувся Денис Володимирович Пивоварчук, старший солдат, навідник першого кулеметного відділення, кулеметного взводу другої стрілецької роти. Сьогодні Шепетівська громада провела в останню земну дорогу полеглого захисника України.

П’ять разів потягом минулої доби рятувальники Хмельниччини виїжджали на ліквідацію пожеж. Дів з них стались на Шепетівщині. Так, з різних причин у с. Коськів Шепетівського району та на проспекті Миру в м. Шепетівка вогнеборці ліквідували пожежі в господарчих спорудах.

Ізяславська громада провела в останню дорогу двох своїх військовослужбовців
Розділ Події

Тепер двоє бійців-земляків – навічно з небесною вартою, а над їхніми могилами навіки майорітиме синьо-жовтий стяг. Цими вихідними зі смутком та болем Ізяславська міська територіальна громада провела в останню дорогу двох своїх військовослужбовців:
29-річного щурівчанина Сергія Швеця, котрий за плечима мав бойовий досвід у самісінькому пеклі Донеччини та 47-річного ізяславчанина Валерія Горбача, котрий лише ступив на шлях оборонця Батьківщини.

Вчора, 10 жовтня сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення вилучили та знищити чотири артилерійські снаряди часів Другої світової війни. Всі вони були виявлені у Шепетівці.

Інспектори сектору реагування патрульної поліції Шепетівського РУП під час нічного патрулювання виявили мотоцикліста, що керував транспортним засобом з ознаками сп'яніння. Щоб «залагодити питання» пасажир мотоцикла запропонував патрульним неправомірну вигоду. Натомість став фігурантом у кримінальному провадженні.

0
репостів
0
репостів