Середа, 14 вересня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Щоденно сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області продовжують очищати територію Хмельниччини від застарілих боєприпасів, які залишилися після Другої Світової війни. Зокрема, сьогодні, 14 вересня о 13:45 знищили протитанкову міну ТМ-43. На неї вчора натрапили мешканці с. Плесна, Шепетівського району поблизу лісосмуги.

У Шепетівці суд засудив чоловіка і жінку за шахрайство. Обвинувачені привласнили бюджетні кошти, які виділялися на надання послуги “муніципальна няня”. Кожен з шахраїв заплатить по 17 тисяч гривень штрафу. Про це йдеться у вироку Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 46-річний чоловік. Аварія відбулась вчора, 13 вересня, близько 16:30 години на автодорозі «Старокостянтинів — Полонне».

Розпочалася двісті третя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 14 вересня.

0
репостів
0
репостів