Четвер, 01 вересня 2022 — Сайт міста Шепетівка

У Шепетівці по вулиці Українській юні волонтерки щовечора продають вироби ручної роботи та ягоди зібрані власними руками. І ось нещодавно вони назбирали достатню суму для задуманого плану. Вони придбали ліки, в яких була гостра потреба для лікарні фронтового міста. Про цей випадок написав лікар-анестезіолог Олег Довгань.

Футбольний чемпіонат області серед ветеранів шепетівчани розпочали з поразки
Розділ Спорт

Відбулась остання гра першого туру чемпіонату Хмельницької області серед ветеранів – 2022. Вчора, 31 серпня, в завершальний літній день, відбувся перенесений поєдинок першого туру у Шепетівці.

Протягом останніх тижнів спостерігається черговий ріст захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Якщо у червні 2022 року на COVID-19 захворіла лише 1 особа, то у липні таких хворих виявили уже 19 (3 із них - діти). Про це повідомив Шепетівський районний відділ ДУ «Хмельницький ОЦКПХ МОЗ».

Благодійна етномайстерня в Шепетівці: зцілення тривог війни мистецтвом
Розділ Культура

Витинання, гончарство, плетення, ткацтво – не лише українські народні ремесла. Вони можуть бути ще й складовими терапії. У Шепетівці вже три місяці поспіль діє благодійна етномайстерня “Кральова”. Тут намагаються зцілювати мистецтвом – опановувати тривогу й невпевненість, відволікатися від неприємних новин про війну, відкривати в собі нове, згадувати забуте.

Розпочалася 190-та доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 1 вересня.

0
репостів
0
репостів