Середа, 30 листопада 2022 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці розпочали демонтаж пам'ятника Миколі Островському
Розділ Події

У Шепетівці розпочали демонтаж пам'ятника комуністу Миколі Островському. Рішення про знесення прийняли ще в червні, однак за реалізацію взялись лише наприкінці листопада.

Розуміючи складність ситуації з відключеннями електричної енергії, енергетики сформували оновлений порядок застосування черг. Про це повідомили у Відділі зв’язків з громадськістю АТ "Хмельницькобленерго".

У Шепетівці суд оштрафував батька школяра, який розпилив газовий балончик у ліцеї. Відомо, що інцидент стався тоді, коли учні перебували в укритті під час повітряної тривоги.

Начальник Хмельницької обласної військової адміністрацї видав наказ про обмеження споживання електроенергії у період з 29 листопада до 5 грудня 2022 року включно. Обмеження стосуються як комерційних та комунальних підприємств, так і рядових мешканців області.

Слідчі Шепетівського районного управління поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди з двома потерпілими, серед яких 14-річна дівчина. Подія відбулась вчора, 29 листопада близько 22 години у селі Мокроволя Білогірської громади.

Відбулось позачергове 25 засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, у ході якого розглянули 7 питань порядку денного. Детальніше про них розповіли у пресслужбі органу самоврядування.

На території Славутської міської територіальної громади проживає 35 075 осіб. Станом на жовтень тимчасовий прихисток у населених пунктах громади знайшли 3 229 внутрішньо переміщених осіб. Усього за лютий-березень Славута прийняла більше 4 000 людей. Про волонтерство громади, безпеку її жителів, гуманітарні ініціативи та розвиток громади у складний воєнний час розповів міський голова Славути Василь Сидор.

Під час відсутності електроенергії номер "103" для виклику «швидкої» може не працювати. Тому для жителів Хмельницької області оголошено перелік номерів, куди можна дзвонити в разі недоступності основного.

30 листопада 2022 року НЕК «Укренерго» знову довела величину потужності на рівні 57 % від величини, яку Хмельницька область раніше споживала. Для уникнення перевищення доведеної величини потужності доводиться знеструмлювати три, а інколи і чотири черги одночасно. Отже, Графік погодинних відключень не діє, сьогодні відключення відбуваються виключно за Графіком аварійних відключень.

0
репостів
0
репостів