Надрукувати

Зарплата: 45 000 грн

Контакти

oleg.podolian
Номер мобільного: 0974309977
Email: maestro4941@gmail.com

Опис

"Робота вчителем англійської мови за кордоном без навичок педагога з зарплатою від 1900 $ за програмою • Global TESOL College •.
Вітаю!
Ми є офіційним представником Канадського освітнього інституту • Global TESOL College •, який проводить сертифікацію носіїв англійської мови (не обов'язково вчителів) для підтвердження та отримання кваліфікації TESOL (Teacher of English for Speakers of Other Languages) - міжнародний сертифікат вчителя англійської мови.
На даний момент проводиться набір кандидатів на он-лайн курси (дистанційне навчання) і після успішного проходження навчання, здачі іспиту, Ви отримуєте право викладати англійську мову в 52-х країнах світу, де англійська не є рідною з гарантією працевлаштування в перебігу 2 - 5 тижнів.

Великий запит на наших випускників сьогодні має Китай, а й інші країни так само охоче приймають наших студентів (Японія, Туреччина, В'єтнам, Таїланд, Тайвань, ОАЕ, Кувейт, Коста-Ріка та ін.).
Для участі в програмі необхідно заповнити анкету на сайті: https://globaltesol.com.ua/ або ж замовити зворотний дзвінок для консультації. "
0
репостів
0
репостів