Версія для друку
Розділ Суспільство

На Виконкомі розглядали питання тендерів, питної води, благоустрою та захисту прав дітей

Автор 19 червня 2020, 17:34

Сьогодні, 19 червня,  міський голова Михайло Полодюк провів чергове засідання виконавчого комітету. У ході засідання члени виконкому розглянули 17 питань порядку денного.

На початку засідання члени виконавчого комітету підтримали проекти рішеннь, які були рекомендовані до прийняття комісією з питань захисту прав дитини.

Далі учасники засідання розглянули проект рішення про визначення уповноваженої особи з питань організації та проведення спрощених закупівель виконавчого комітету Шепетівської міської ради та затвердили Положення про уповноважену особу з цих питань.

Своїм рішенням члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення виконавчого комітету «Про затвердження Положення про тендерний комітет та складу тендерного комітету виконавчого комітету Шепетівської міської ради».

Наступним розглянули проект рішення про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства.

Також у ході засідання затвердили новий склад постійно діючої комісії по обстеженню земельних ділянок для розміщення тимчасових гаражів та затвердили нову редакцію форми акта обстеження земельної ділянки.

Окрім цього, на засіданні виконавчого комітету були розглянуті питання благоустрою міста, встановлення тимчасових гаражів, розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, видалення зелених насаджень, ряд житлових питань тощо.

Прес-служба Шепетівської міської ради