Версія для друку

У Шепетівці продовжується ремонт освітніх закладів

Автор 25 липня 2019, 22:20

Як уже повідомлялося, у навчальних закладах міста ремонтують навчальні класи, вестибюлі, харчоблоки та санвузли, проводять заміну вікон і вхідних блоків.

Приємні зміни чекатимуть учнів Шепетівської загальноосвітньої школи І-ІII ступенів №1 ім. М.Островського, де проводиться масштабна реконструкція вестибюлю та заміна внутрішнього водогону. Робітники провели демонтаж деревяної підлоги, зробили щебневу підсипку, бетонну та цементну стяжки. Далі на підлогу буде укладатися плитка. Також проведено заміну вікон. Робітники приступили до ремонту стін та стелі.  Після цього залишаться оздоблювальні роботи.

У  Шепетівському міському інклюзивно-ресурсному центрі Шепетівської міської ради Хмельницької області підрядник завершив ремонт у кабінеті лікувальної фізкультури.  У ході ремонту було демонтовано стару підлогу та проведено підсипання. Далі робітники зробили ізоляцію, утеплення, стяжку та уклали лінолеум. Співробітники  інклюзивно-ресурсного центру власноруч пофарбували стіни фарбою, яку надав підрядник.

У дошкільному навчальному закладі № 7 «Дюймовочка» провели заміну вікон у двох групах.

У дитячому садочку № 10 «Михайлик» ремонтують вхідну частину будівлі. Демонтували старі сходи та бетонний піддашок. Далі зробили стяжку, побудували пандус та облицювали все неслизькою плиткою.  Вже встановлено новий металевий піддашок. Сьогодні робітники встановлюють троє нових дверей.

У яслах-садку № 1 «Перлинка» проводиться ремонт приміщень групи № 6. У ході робіт у приміщенні було повністю замінено проводку, відремонтовано кімнату для миття посуду та туалетну кімнату. Замінені унітази, умивальники, витяжки, мийку для миття посуду, труби каналізації та води. Зараз робітники перейшли до ремонту стін ігрової кімнати. Після цього буде відремонтована стеля та замінений лінолеум.

У Шепетівській загальноосвітній школі І-III ступенів №6 проводять ремонт в класі образотворчого мистецтва. Робітники демонтували стару підлогу, зробили підсипку, утеплення та бетонну стяжку. Наразі йде процес укладання плитки.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 26 липня 2019, 16:48