Версія для друку

Вже понад місяць Шепетівський ЦЕНТУМ відволікає переселенців від війни

Автор 03 травня 2022, 12:24

Про цілющу силу спілкування з природою відомо здавна. Прогулянки на природі, споглядання прекрасного, спілкування з тваринами допомагають подолати стрес, покращують настрій та загальне самопочуття. Особливо актуально це зараз, коли усі ми перебуваємо в стані постійного стресу та тривоги через війну. У Шепетівському міському ЦЕНТУМ створені всі можливості для того, аби бодай на короткий час зануритись у світ прекрасного, забути про страхи та відчути красу життя.

Ось уже понад місяць в закладі проводяться екскурсії для тимчасово переміщених осіб. Але це не просто екскурсії: тут можна погладити кроликів і шиншил, погодувати хом’ячків і морських свинок, погратися з собачками, прогулятись дендрологічним парком «Шепетівський», зануритись у минуле в музеї народних промислів, порелаксувати в серед кімнатних рослин.

А ще педагогами закладу облаштовано арт-простір, де кожен бажаючий може обрати та виготовити власноруч сувенір на згадку про наш центр.

За цей час заклад відвідали понад шістдесят чоловік, здебільшого це люди зі сходу та півдня України, хоча долучаються й місцеві.

Не відмовляємо нікому! Дуже приємно, коли одні й ті ж люди приходять вдруге і втрете, залишають гарні відгуки. Це мотивує колектив продовжувати таку роботу. Тож запрошуємо на захопливу прогулянку у світ природи!

Чекаємо на вас з понеділка по п’ятницю з 14.00 до 17.00 за адресою: м.Шепетівка, вул. Степана Бандери, 59

Телефон для запису 0971981588 (Олена)

Шепетівьский ЦЕНТУМ