Версія для друку

Відбулось чергове засідання виконкому

Автор 20 червня 2019, 20:24

20 червня  міський  голова Михайло Полодюк провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання члени виконкому розглянули 30 питань порядку денного.

На початку засідання члени виконавчого комітету підтримали проекти рішеннь, які були винесені на розгляд виконкому комісією з питань захисту прав дитини.

Про діяльність громадських об’єднань міста Шепетівки у 2018 році доповіла начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Наталія Драпуля.

Директор Комунального некомерційного підприємства «Шепетівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради» Віталій Градомський доповів про роботу закладу за звітний період 2018 року.

Про повідомну реєстрацію колективного договору Шепетівського професійного ліцею доповів начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Білас. Також члени виконкому підтримали проекти рішень про надання дозволу для зарахування в Шепетівський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю та надання дозволу для зарахування на безоплатній основі у відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Шепетівського територіального центру.

Заступник міського голови Наталія Стасюк доповіла про встановлення меморіальної дошки.

Члени виконкому затвердили контингент та мережу учнів дитячої художньої школи та дитячої музичної школи на 2019-2020 навчальний рік.

Окрім цього, затвердили проектну документацію на будівництво водопровідної мережі по вул. Горького та провулку Гоголя та розглянули питання про затвердження типу будиночків для ярмаркового містечка в м. Шепетівка.

Серед іншого, на засіданні було розглянуто питання містобудування та архітектури, встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у Шепетівці, питання  про видалення зелених насаджень та ряд житлових питань.

Прес-служба Шепетівської міської ради