8-річний Сашко Шамшурін впав у кому. Мама просить допомоги

Автор Ірина Шамшуріна 11 вересня 2021, 18:17

Ніколи не думала, що буду звертатися до Вас за допомогою. Але, так сталося, що мушу... 30 серпня, моєму 8 - річному сину, завжди енергійному та непосидючому, раптово стало зле. Дуже зле... Далі все як у тумані... Швидка... Лікарня... Кома...

Лікарі, що ховають погляд, бо не можуть сказати хоч щось обнадійливе... І страшні для мене слова: крововилив у мозок... великий... У ДИТИНИ 8 років!!! Далі операція...

Слова лікарів: чекайте, як що щось, ми вас повідомимо... Знаєте, після цього я стала боятися телефонних дзвінків... Нажаль, перша операція не дала очікуваного результату. Наступного дня була друга операція. Пам'ятаю слова лікаря: ніяких прогнозів, ви ж знаєте ситуацію... Слава Богу і лікарям, друга операція була успішно проведена.

Через деякий час Сашуня вийшов із коми, але, нажаль, він поки не може прийти до ясної свідомості. Лікарі радять не втрачати час, і везти його на подальше лікування і реабілітацію в нейрохірургічний центр. Кошти для цього потрібні значні.

Тому, звертаюся до усіх небайдужих, допоможіть, будь ласка, Саші стати на ноги! Він дуже життєрадісна і світла дитина! І так сильно хочеться, щоб він повернувся до нормального життя!

Зараз ми знаходимося в реанімації Одеської обласної дитячої лікарні (так, як на момент, як це сталося, перебували в Одесі на лікуванні старшого сина в Інституті Філатова). Сашин діагноз - геморагічний інсульт.

Хто має можливість допомогти - будемо безмежно вдячні! Карта приватбанку 5168 7554 6731 8362, Шамшуріна Ірина Анатоліївна (мама).

Кому не важко, поширте, будь ласка.

0
репостів
0
репостів