Версія для друку
Розділ Культура

Шепетівські майстрині збирались з нагоди Міжнародного дня вишивальниці

Автор 11 листопада 2021, 19:19

З нагоди Міжнародного дня вишивальниці в залі шепетівського міського будинку культури відбулось розширене засідання, об'єднання декоративно-ужиткового мистецтва "Арт-майстерня "Рукотвір", на яке були запрошені майстрині Шепетівської громади.

З словами подяки та захопленням майстерністю виконаних робіт до присутніх звернулися начальник відділу культури Світлана Джус та директор Шепетівського міського будинку культури Вікторія Талімончук.

Присутні на заході мали змогу ознайомитися з творчими доробками майстринь, почути їх розповіді про те, як і коли розпочали вишивати.

Гарним доповненням заходу став театралізований пролог та читання тематичних віршів учасниками Народного аматорського театру "Браво", танцювальної композиції за участю вихованців Народного аматорського театру танцю "Віват", вокальних номерів зразкового театру естрадної пісні "Водограй", дуету у складі Ольги Башинської та Ольги Юрчук.

Цікавим вкрапленням стали персональні виставки майстринь. Приємно вразило присутніх різноманіття технік виконання робіт. Додатковим оформленням виставки стала підбірка літератури, яку презентували працівники міської бібліотеки #1.

Шепетівський міський будинок культури