Версія для друку

Поліцейські розшукали підлітка, який три доби був відсутній вдома

Автор 09 березня 2021, 11:35

Пошуки 15-річного хлопця ускладнювались, через те, що мати не зверталась по допомогу до поліції. Про відсутність дитини повідомила бабуся на третій день після його зникнення. Наразі втікача повернуто додому.

58-річна мешканка м. Шепетівка звернулась до поліції із заявою про те, що її онук три дні тому пішов з дому та не повертається. Хлопець 2006 року народження, мобільного телефону не мав, рідним про свої наміри піти з дому не повідомляв.

До пошуків підключились співробітники карного розшуку, ювенальної превенції та сектор реагування патрульної поліції. Правоохоронці встановили знайомих та друзів зниклого, проводили розшукову роботу, перевірили вокзали та інші громадські місця.

Виявилось, що хлопець залишав домівку не вперше, та окрім бабусі долею дитини ніхто не переймався.

В результаті нічних пошуків підлітка знайшли неподалік місця проживання. Він розповів, що останню добу гуляв містом, а до того - був у друзів, періодично повертався додому заночувати на горищі будинку. Свій вчинок пояснив тим, що не бажав залишатись вдома.

Протиправних дій відносно неповнолітнього не вчинено.

Поліцейські повернули втікача додому та провели з його матір’ю профілактичну роботу, її буде притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

За матеріалами Шепетівського районного управління поліції

Останнє редагування 09 березня 2021, 11:40