Допоможи майбутнім чемпіонам!

Автор 04 березня 2020, 19:57

Що для Вас є важливим в житті? Сучасний гаджет чи, може, модний годинник, чи дороге розкішне авто? Мрії дітлахів із кризових сімей значно менші – просто займатися спортом.

Спортивний світ – безмежний. Він відкриває багато можливостей для кожної дитини, є ідеальною альтернативою проведення дозвілля. На жаль, сучасні реалії досить жорстокі – хочеш займатися в сучасному спортзалі – плати великі гроші. Але не кожна родина може дозволити своїм дітям таку "небачену розкіш".

У Шепетівці створено спортивний клуб BATTLE WOLF при ХОО ФСТ "Динамо", де хлопчаки та дівчатка з області, а це в основному діти з маргінальних груп, мають можливість безкоштовно займатися сучасними видами боротьби греплінг та єдиноборства панктратіон. Для того, щоб молодь змогла направити своє життя у "правильне русло", саме цей вид спорту є актуальним, сучасним, модним і насамперед корисним. 

Заняття проходять завдяки фінансовій та матеріальній підтримці батьків та зокрема тренера Кухарчука Ігора Леонідовича.

Хоча санітарно-технічний стан приміщення та матів не дає можливості якісно та безпечно проводити заняття. Тренування проводяться на імпровізованому борцівському килимі – мати, покриті старими банерами та склеєні скотчем.

Ми хочемо створити для дітей нормальні та гідні умови в спортивному залі, створити відповідну спортивну атмосферу, яка повинна панувати в такому приміщенні.

Цей проект спрямований на залучення коштів для придбання спеціального спортивного покриття, вартість якого становить 13 860 грн. Тому звертаємося до вас, добродії. Нам потрібна ваша підтримка! Здійснити мрію дітлахів – реально! Разом – ми сила!

Зробити внесок
0
репостів
0
репостів