Якщо відверто то я досі знаходжусь в шоці від вибору мешканців Хмельницької області та нашого району зокрема. Стільки років наступаючи на одні і ті ж граблі, пройшовши два майдани, діставшись практично дна, українці й далі продовжують голосувати за кого попало.Ніби і не було загибелі наших земляків на майдані, ніби ми вже не бачили які в дії всі ці бізнесмени у парламенті. Достатньо завалити джинсою ЗМІ, місяць робити подарунки наліво і направо, повісити білбордів побільше і вуаля...маєш профіт.

Ну от взяти того ж Мацолу, що люди, які за нього голосували про нього знають? Якщо б їх запитали хто такий Роман Мацола, то що вони б відповіли? Я от дивлюсь його сторінку на фейсбуці, перший запис датований 13 вересня, останній 27 жовтня. Наступні 5 років ви не побачите його активності ні в соц мережах, ні тут на окрузі. Він отримав від вас те, чого хотів. До наступних виборів ви йому будете непотрібні, а можливо і взагалі не будете потрібні, бо наступні вибори можуть пройти цілком по пропорційній системі. Він купив вас за декілька сот тисяч гривень, гадаєте він не відібє їх в парламенті сторицею?

А потім всі кричать і плачуть, шо всі депутати - злодії та крадії. Не будеш же себе звинувачувати, що ти їх обирав?

Ладно у нас ще Мацола, а в сусідніх округах кого вибрали? Це просто жах! Бондар, Герега, Лабазюк - це ті люди, які голосували за диктаторські закони, що призвели до загибелі людей на Майдані. Коротка ж память у людей, просто злочинно коротка.

Невже так важко перед виборами присвятити кілька годин часу щоб дізнатись справжній бекграунд кандидатів? Всього ж треба було дізнатись, що вони робили протягом років, а не місяця, коли вони засівають подарунками.

Та для цього ж треба думати, а це ж так важко, легше ж роками гнути спину на цих панів.

P.S. До речі запитання до наших шановних ЗМІ: грошові жнива вдались? Як себе відчувати причетними до того як деруть останню шкуру з твоїх земляків?