5 причин купити квартиру в поліфункціональному районі RYBALSKY

Плануєте придбати квартиру в стильному комплексі, який знаходиться неподалік від ділового центру столиці? Зверніть увагу на поліфункціональний район RYBALSKY. Повноцінна інфраструктура, інноваційні технології, сучасна система безпеки, престижне розташування — ключові переваги об'єкта.

Чому RYBALSKY?

Перш ніж інвестувати в нерухомість, важливо оцінити переваги житлового комплексу РИБАЛЬСЬКИЙ:

  • Надійна інвестиція. Над реалізацією проєкту трудяться компанії SAGA Development і Perfect Group. Законність будівництва підтверджена всією необхідною документацією. Ознайомитися з нею можна у відділі продажу або на офіційному сайті. За динамікою робіт на будівельному майданчику інвестори можуть спостерігати через вебкамери у режимі реального часу.

  • Престижне розташування. Об'єкт розташований в історичній частині Києва, на півострові біля Дніпра. Адреса: вулиця Набережно-Рибальська, 3, 9. Звідси пішки можна дістатися до Воздвиженки, Андріївського узвозу та набережної. Дорога до Контрактової площі займає 10 хвилин на автомобілі, а до Майдану Незалежності — 15 хвилин.

  • Внутрішня інфраструктура. Щоб смачно повечеряти чи організувати активне дозвілля, резидентам не доведеться залишати територію району. Працюватимуть ресторани, кав'ярні, студії краси, фітнес-клуб, модні бутики тощо. Передбачено стоматологічні кабінети. Планується відкриття сучасного освітнього комплексу RYBALSKY Family Port, до складу якого увійдуть дитячий садок, середня школа, студії розвитку, спортивні секції та гуртки.

  • Щоденний комфорт. Розв'язанням побутових питань мешканців займається управляюча компанія ATMOSFERA. У мобільному застосунку SFERA можна викликати технічний персонал, оплачувати комунальні рахунки, замовляти доставку свіжих продуктів тощо.

  • Безпека. На вході до під'їздів та внутрішніх дворів заплановано систему контролю доступу. У суспільних зонах встановлюють камери відеоспостереження, до яких можна під'єднуватися зі смартфонів і спостерігати за тим, що відбувається на території. Для автомобілів резидентів запроєктовано підземні паркінги із зарядними станціями для електрокарів.

На продаж виставлені 1-, 2-, 3- і 4-кімнатні квартири. Площа нерухомості варіюється від 40,45 до 171,91 кв. Доки об'єкт будується, є можливість замовити перепланування житлового простору.

Ознайомитися з базовими плануваннями, а також подивитися аерообліт житлового комплексу RYBALSKY можна на офіційному сайті проєкту. Якщо ви зацікавлені в інвестуванні в нерухомість, телефонуйте до відділу продажу.

0
репостів
0
репостів