Чому інвесторів приваблює курортна резиденція KANDINSKY Odessa Residence?

Якщо ви хочете купити нерухомість в сучасному житловому комплексі, де є все необхідне для комфортного життя, відпочинку та бізнесу, то зверніть увагу на KANDINSKY Odessa Residence. Об'єкт розташований за 350 метрів від Чорного моря — від пляжу курортну резиденцію відокремлює лише Траса здоров'я. На території передбачена санаторно-курортна та рекреаційна інфраструктура, а розв'язанням побутових питань резидентів займатиметься власна управляюча компанія.

Забудовники з бездоганною репутацією та багаторічним досвідом

Проєкт реалізують девелоперські компанії Perfect Group, Citex Development і SAGA Development.

Приваблива локація

Курортна резиденція будується в Приморському районі Одеси — одному з найпрестижніших у місті. Адреса ЖК KANDINSKY — Французький бульвар, 63/65. До пляжного комплексу Caleton — 450 метрів, до ботанічного саду — 700 метрів. Дорога до центра міста займає близько 10 хвилин на автівці. А звідси рукою сягнути до різноманітних локацій для яскравого дозвілля: Одеського міського саду, Одеської обласної філармонії, Одеського національного академічного театру опери і балету, парку Шевченка тощо.

Естетичні фасади

Параметрична архітектура, панорамне скління, ефектне динамічне підсвічування — все це надає виразності будівлям. Об'єкт може претендувати на звання символу архітектурного авангарду в Одесі.

Ергономічні планування

У курортній резиденції знайдеться ідеальна нерухомість як для людей, які хочуть жити самостійно, так і для великих сімей. На продаж виставлено 1-кімнатні, 2-кімнатні та 3-кімнатні, а також дворівневі апартаменти. Для всіх варіантів характерні просторі кімнати, ергономічні лоджії / тераси, високі стелі, панорамні вікна.

Можливість перепланувати нерухомість, доки йде будівництво — вагома причина звернути увагу на проєкт.

Комфорт та безпека

Заплановано прогресивну екосистему SFERA living system. Резиденти отримають доступ до мобільного застосунку SFERA, у якому зможуть:

  • оплачувати рахунки за комунальні послуги та обслуговування;

  • під'єднуватися до веб-камер, які встановлено в місцях загального користування;

  • замовляти клінінгові послуги, бронювання столика в ресторані чи доставку квітів;

  • створювати та підтверджувати ініціативи, що стосуються життя комплексу

Упорядкована територія

На території курортної резиденції працюватимуть детокс- і фітнес-центри, beauty-салон, ігровий клуб для дітей та ресторан високої кухні.

Якщо у вас виникли питання, що стосуються умов купівлі та вартості апартаментів у житловому комплексі KANDINSKY, телефонуйте до відділу продажів.

0
репостів
0
репостів