Лікування алкоголізму у Хмельницькому - МАА

Лікування алкоголізму в Хмельницькому

Невтішна статистика свідчить що сьогодні у світі офіційно налічується близько 140 мільйонів людей, які страждають на алкоголізм. Складне, але виліковне захворювання викликається цілим комплексом причин, які стимулюють розвиток залежності. Ефективне лікування алкоголізму у Хмельницькому важливо почати відразу після визначення ряду симптомів, що дозволить уникнути патологічних змін у фізіології та психіці людини.

Причини формування стійкої алкогольної залежності

Існує ряд факторів, дія яких стимулює формування залежності від спиртних напоїв у людей різної статі та віку. Міжнародна Антинаркотична Асоціація пропонує загальну класифікацію таких факторів, що сприяють розвитку дуже небезпечного захворювання, такого як алкоголізм:

  • фізіологічний. Генетична схильність, як і поганий стан здоров'я передаються людині від близьких родичів ще на етапі зачаття;
  • психологічний. До стрімкого розвитку алкоголізму призводять стреси й складні життєві ситуації, нестабільний емоційний фон;
  • соціальний. Оточення людини, пропаганда і реклама поганих звичок, низька культура вживання алкоголю допомагають сформуватися залежність.

Працюючи з пацієнтами, фахівці МАА відзначають, що нерідко на людину впливає цілий ряд т комплекс факторів. Саме тому так важливо застосовувати комплексний підхід в лікуванні, необхідний для нейтралізації всіх факторів впливу і повного позбавлення від алкогольної залежності незалежно від етапу її розвитку.

Профілактичний комплекс для попередження алкоголізму

Спеціалізований реабілітаційний центр допомагає не тільки позбутися від хвороби патологічного потягу до алкоголю. Кваліфіковані фахівці центру пропонують і на практиці реалізують комплекс профілактики захворювання, що дає можливість знизити ризики формування алкоголізму при високому рівні схильності:

  • ведення здорового способу життя;
  • заняття улюбленим хобі або захопленням;
  • позбавлення від шкідливих звичок;
  • нейтралізація дратівливих чинників;
  • уникнення спілкування з питущими людьми.

При появі навіть незначної, але стійкої тяги до приймання алкоголю, необхідно пройти повноцінний курс лікування. Відома в усьому світі програма 12 кроків дозволяє позбутися від залежності на будь-якій стадії її розвитку, знизити патологічний потяг і придбати нові корисні звички.

Лікування алкоголізму яке допомагає позбутися від залежності

Міжнародна Антинаркотична Асоціація має багатий досвід в лікуванні алкоголізму в усіх проявах цієї патологічної залежності. Фахівці застосовують комплексний підхід, індивідуально підбираючи заходи, що входять в курс лікування, для врахування індивідуальних особливостей організму:

  • детоксикація і повне очищення організму для видалення продуктів розпаду алкоголю;
  • повноцінний відновлювальний комплекс і зміцнення внутрішніх органів і систем;
  • психологічна допомога з формуванням нових звичок, соціальних зв'язків з близькими.

Обов'язковим етапом курсу лікування пропонованого в МАА є соціальна адаптація та реабілітація пацієнтів. Такі заходи дозволяють залежному набути впевненості в собі, навчитися взаємодіяти з оточенням та відновити соціальні зв'язки, позбувшись від алкоголізму.

Наш реабілітаційні центр пропонує ефективний і дієвий комплекс по відновленню після лікування, що знижує ризик повторного формування залежності. Визнана у всьому світі програма 12 кроків, нашими фахівцями адаптована під українські реалії, і це дозволило підвищити ефективність роботи з тими, хто прагне позбутися від алкогольної залежності.

0
репостів
0
репостів