QDRO – terraced house — екологічні та енергоефективні будинко-квартири біля річки

Просторі та ергономічні будинко-квартири з власним подвір’ям, геотермальний тепловий насос, система вентиляції з рекуперацією, центральний пилосос, сервісна компанія — QDRO – terraced house приваблює з першого знайомства з проєктом. Нерухомість від ZV Development обирають ті, для кого важливі мобільність, естетика та приватність.

Що необхідно знати про об’єкт

Чотири котеджі QDRO – terraced house введено в експлуатацію у 2017 році. Об’єкт знаходиться в Голосіївському районі Києва, біля річки Коник та ландшафтного заказника «Жуків острів». Резиденти можуть дістатися автомобілем до ділового і культурного центру столиці протягом 15 хвилин.

Технологія будівництва об’єкта — дерев’яно-каркасна в тандемі з prefab. Передбачено утеплення базальтовою ватою, що сприяє енергоефективності будинків. Встановлено вікна Salamander з потовщеним профілем (72 мм), які забезпечують якісну тепло- та звукоізоляцію. Вікна панорамні, а тому будинко-квартири вдень ​​наповнені сонячним світлом.

Енергоефективність — вагома перевага будинків КВАДРО. Встановлено тепловий насос, який відповідає за обігрів та кондиціонування помешкання, а також нагрівання води. Він функціонує завдяки енергії земних надр, що дає змогу на 75% зменшити витрати на опалення. Є центральний пилосос, що помітно спрощує процес прибирання. Реалізовано систему вентиляції з рекуперацією, яка допомагає наситити помешкання свіжим повітрям, але перешкоджає втратам накопиченого тепла.

Передбачено якісний сервіс. Буденні завдання, скажімо, догляд за квітами або прибирання квартири, можна делегувати. Територія котеджного містечка «Коник», в межах якого розташовані будинки QDRO – terraced house, обгороджена й охороняється.

Особливості будинко-квартир

Будинко-квартири трирівневі. На першому поверсі знаходиться кухня, вітальня та санвузол для гостей. Другий поверх — простір для батьків. Тут ви знайдете спальню, простору гардеробну, ергономічну ванну кімнату, пральню. Є ще одна кімната, яку можна використовувати як домашній офіс, кінотеатр, творчу студію або зону для занять музикою. Третій поверх — територія дітей. Плануванням передбачено дві спальні, гардеробну і ванну кімнату, яка білизнопроводом поєднана з пральнею поверхом нижче.

Власники будинко-квартир отримують також подвір’я площею 5 соток, де можна практикувати йогу, медитувати, збиратися з сусідами та друзями на BBQ-вечірки.

Якщо залишилися питання, зверніться до відділу продажів. Менеджери ознайомлять детальніше з планувальними рішеннями й озвучать актуальні ціни на будинко-квартири.

0
репостів
0
репостів