Онлайн кредити в Moneyveo

Moneyveo – кредитний сервіс, який було створено для допомоги. Фінансової допомоги. В дану мікрофінансову організацію може звернутися будь-хто і попросити про позику в будь-який час доби. Компанія працює цілодобово і намагається якнайшвидше задовольняти потреби якомога більшої кількості своїх клієнтів.

Коли є сенс звертатися в цю фірму?

Moneyveo створювалися для того, аби допомагати людям, що потрапили у скрутну ситуацію і терміново потребують грошей. Отже, звертатися за грошовим переказом сюди можна будь-коли. МФО поставиться із розумінням до будь-якої проблеми, не запитуватиме про призначення кредиту, не вимагатиме купи документів і що найголовніше – не змушуватиме чекати на відповідь нескінчену кількість часу.

Мікрофінансова організація Moneyveo працює 24 години на добу, тому грошовий переказ від неї, якщо з’явиться така потреба, можна буде навіть вночі, коли всі інші фінансові установи не працюють.

Відсоткові ставки

Розмір відсотків – одна із найважливіших умов співпраці. Від процентної ставки напряму залежить те, скільки становитиме переплата по кредиту. Звісно, що найкращими вважаються найменші відсотки. У Moneyveo ж взагалі першу позику можна отримати під 0%, тобто абсолютно безкоштовно. Така акція, звісно, діє тільки при першому досвіді співпраці і в подальшому відсотки платити доведеться, проте МФО зробить усе можливе, аби підібрати такі проценти, які будуть влаштовувати клієнта якнайбільше. Крім того, в компанії постійно діють різні знижки, акції , спеціальні програми, що дозволяють зекономити.

На яких умовах можна отримати позику?

Співпраця із Moneyveo розпочинається набагато простіше, ніж у випадку із традиційними банківськими установами. Клієнтом цієї МФО можуть стати люди, які відповідають наступним умовам:

  • є громадянами України;
  • на момент одержання кредиту проживають в країні;
  • досягнули 18 років, але не є старшими за 90 років;
  • мають вихід до інтернету, власну поштову скриньку, мобільний номер і особисту банківську картку.

Щоб підтвердити громадянство, надається паспорт і ідентифікаційний код. Жодних інших документів збирати не потрібно. Не запитують в компанії і заставне майно чи дані можливих поручителів. Точніше ця інформація може знадобитися лише в окремих випадках – при отриманні великої суми чи клієнтам із поганою кредитною історією.

Що треба робити, щоб точно отримати позику

Moneyveo намагаються іти назустріч будь-яким позичальникам і ставитись із розумінням навіть до тих клієнтів, кому всі інші фінансові установи, зазвичай відмовляють. Втім навіть така лояльна МФО деколи вимушена відхиляти заявки. Щоб звести вірогідність відмови до мінімуму, при заповненні анкети слід звертати увагу на такі фактори:

  1. Уважно перевіряти правильність заповнення заявки. Оскільки дані позичальників перевіряються автоматизованими алгоритмами, система навіть незначну друкарську помилку – як то пропущені чи переставлені місцями літери – може сприймати як спробу шахрайства.
  2. Підв’язувана картка повинна бути діючою протягом всього терміну кредитування.
  3. Інформація в анкеті має бути реальною і правдивою. Брехати системі небажано.
  4. Краще, якщо заявка буде заповнена повністю – навіть ті поля, які позначено необов’язковими.

Способи розрахунку із компанією

Moneyveo намагаються максимально спростити життя клієнтів, тому вони не тільки дозволяють швидко отримувати кредити в режимі онлайн, але й просто їх повертати. Компанія пропонує такі методи розрахунків:

  • карткою через особистий кабінет – в такому разі гроші знімаються з того ж рахунку, на який їх було надіслано;
  • через касу банку;
  • через термінали самообслуговування.

Використовуючи два останні способи, варто пам’ятати, що гроші при цьому можуть надходити на рахунок кредитора не одразу, а протягом кількох діб, тому залишати оплату на останні дні небажано.

Більше подробиць про роботу Moneyveo та інших кредитних компаній можна дізнатися на сайті Finpanda. Цей сервіс знає про кредити все і навіть трошки більше!

0
репостів
0
репостів