Версія для друку
Розділ Суспільство

Виконком: з АТП-16807 розірвано договір, харчування учнів, ритуальні послуги та ремонт доріг

Автор 30 грудня 2021, 16:40

30 грудня міський голова Віталій Бузиль провів останнє у 2021 році засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання розглянуто 11 питань порядку денного.

Внесено зміни й доповнення до рішень виконавчого комітету про встановлення плати та надання пільгових умов за харчування учнів у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти на 2022 рік.

Рішенням виконкому встановлено середню ціну ритуальних послуг для забезпечення безоплатного поховання учасників бойових дій і осіб з інвалідністю внаслідок війни не вище середньої ціни на ритуальні послуги по Хмельницькій області ‑ 6 918,47 гривень.

Розглянувши звернення Комунального підприємства «КНП Шепетівський Центр ПМСД» Шепетівської міської ради Хмельницької області виконавчий комітет вніс зміни до фінансового плану Комунального підприємства  та  затвердив його у новій редакції.

На виконання вимог законодавства виконком прийняв рішення провести конкурс на визначення підприємства для здійснення функцій робочого органу з підготовки проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування та затвердив обов’язкові умови конкурсу.

З метою безперебійного транспортного обслуговування населення та у зв’язку із достроковим розірванням договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на маршрутах, які обслуговувало ПрАТ «Шепетівське АТП-16807»,  учасники засідання визначили об’єкти конкурсу з перевезення пасажирів в міському автомобільному транспорті та оголосили конкурс по визначенню перевізників на маршрутах №1, №2, №3, №4, №5, №5-А, №6, №6-А, №9, №10, №11, №12.

Затверджено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуару по вул. Генерала Шухевича, поточний середній ремонт тротуару по вул. Чкалова від перехрестя з вул.Героїв Небесної Сотні до перехрестя з проспектом Миру (непарна сторона) та по вул.Степана Бандери від перехрестя з проспектом Миру до буд.№59 (парна сторона), а також проектно-кошторисну документацію на поточний середній ремонт дорожнього покриття по вул.Героїв Небесної Сотні від будинку №38а до будинку №82, в місті Шепетівка. Затвердили проектно‑кошторисну документацію на нове будівництво зовнішніх мереж питного водогону вул.Чкалова, Садова, М. Красюка, Ізяславська, Зарічна, пров.Ізяславський, Л. Українки  у селі Пліщин.

Пресслужба ШМР

Останнє редагування 30 грудня 2021, 17:03