Версія для друку

Майбутні випускники шкіл познайомились з професією пожежного-рятувальника

Автор 16 листопада 2017, 18:39

16 листопада співробітники Шепетівського районного сектору, 3 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, а також представник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, начальник відділу персоналу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Роман Василів зустрілися з майбутніми абітурієнтами – учнями загальноосвітніх навчальних закладів міста Шепетівки. Захід був проведений з метою профорієнтаційного спрямування майбутніх випускників шкіл.

Фахівці Служби порятунку розповіли старшокласникам про основні вимоги щодо вступу до вищих навчальних закладів системи ДСНС України. Аби заохотити учнів до обрання професії пожежного-рятувальника, їм продемонстрували фільм про діяльність Держслужби з надзвичайних ситуацій, а також про порядок проходження навчання й служби у навчальних закладах, які готують фахівців ДСНС.

Надзвичайники закликали молодь добре подумати, перш ніж робити один із найважливіших кроків у своєму житті – визначитися із майбутньою професією. А той, хто вирішить стати пожежним-рятувальником, пов’яже своє майбутнє зі справді благородним та гідним заняттям – рятувати життя, дарувати відчуття захищеності від різного роду небезпек та впевненості у завтрашньому дні.                

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області