Четвер, 15 липня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Слідчі встановлюють обставини смертельної ДТП на території Шепетівського району, внаслідок якої від отриманих травм на місці аварії загинула 43-річна ізяславчанка, а її односельчанку госпіталізували до місцевої лікарні.

Вже цієї суботи у комунальному підприємстві «Шепетівський центр ПМСД» відкриється пункт масової вакцинації. А це означає, що зробити щеплення проти коронавірусу зможуть всі хто бажає.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 15 липня в Хмельницькій області зареєстровано 89056 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3461 - діти, 4876 - медпрацівники.

На Шепетівщині зупинили незаконний видобуток піску
Розділ Бізнес

Під час поїздок голови районної державної адміністрації Анатолія Катеренчука по населеним пунктам Судилківської територіальної громади, Шепетівського району місцеві жителі надали інформацію, що протягом тривалого періоду часу біля села Купино здійснюється незаконний видобуток піску. Щоб переконатися у достовірності наданої інформації голова адміністрації особисто виїхав на вказане місце.

Шепетівська громада вшанувала подвиг Максима Коваля
Розділ Події

Сьогодні, 15 липня в краєзнавчому відділі музею вшанували пам'ять захисника України – Максима Коваля, який брав участь в антитерористичній операції на Донбасі у складi 24-ї окремої механізованої бригади та загинув рівно 7 років тому.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області встановлюють обставини трагічної ДТП, яка сталася вчора, 14 липня, близько 21:00 години на автодорозі між селами Велика Березна — Новолабунь, що у Шепетівському районі.

0
репостів
0
репостів