Середа, 14 липня 2021 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці обговорили можливість розміщення об'єктів поводження з відходами
Розділ Бізнес

14 липня у сесійній залі Шепетівської районної ради відбулась робоча нарада з керівництвом області, головами громад та представником компанії "Saureca" щодо запропонованих технічних та фінансових рішень можливого розміщення об'єктів поводження з відходами на території громад Шепетівського району.

У Шепетівці перевізник зупинив перевезення трьома маршрутами та вимагає підвищення вартості проїзду
Розділ Бізнес

Приватне акціонерне товариство «Шепетівське автотранспортне підприємство 16807» направило лист до Шепетівської міської ради про те, що з 7 липня тимчасово припиняє виконувати міські автобусні маршрути №6, 9 та 11, які є нерентабельними для підприємства.

Доки чиновники обговорюють рух вантажівок у спеку, Шепетівкою їздять цілі колони
Розділ Бізнес

Сьогодні, 14 липня голова Шепетівської районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук провів робочу нараду з начальником Шепетівського районного управління поліції Анатолієм Чубенко та його заступниками. Під час зустрічі присутні обговорили питання обмеження руху великовагових транспортних засобів при високих температурах.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на 132 км автошляху Васьковичі - Шепетівка, буквально на межі Шепетівського району. На перехресті автошляхів між селами Дубрівка та Красуля зіштовхнулись вантажівка та бус.

За даними експертів Київської школи економіки (KSE), ситуація із захворюваністю в Україні наразі стабільно позитивна. Добові показники госпіталізації падають на 10% щотижня, кількість пацієнтів — на 15%. Середньодобова смертність загалом по Україні становить 17 померлих на добу.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 14 липня в Хмельницькій області зареєстровано 89046 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3461 - діти, 4878 - медпрацівники.

Фото ілюстративне
Розділ Події

Вчора, 13 липня, близько 11 ранку на пункт зв'язку 21 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення від оперативно-координаційного центру про те, що потрібна допомога по рятуванню чоловіка, що намагається стрибнути у криницю.

0
репостів
0
репостів