Вівторок, 18 травня 2021 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці забруднення земельної ділянки завдало збитків на 36 млн. грн.
Розділ Бізнес

Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області, під час обстеження земельної ділянки, яка розташована у м. Шепетівці, було встановлено факт засмічення вказаної земельної ділянки речовиною невідомого походження з різким запахом нафтопродуктів.

Ухвалою Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області задоволено клопотання про звільнення обвинуваченої від кримінальної відповідальності. Про це повідомила пресслужба суду.

Верховна Рада України проголосувала за відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Відповідне рішення підтримали  292 ародні депутати. 

У Шепетівці підписали Меморандум про співпрацю у сфері велосипедного туризму
Розділ Події

18 травня о 14:00 у великій залі Шепетівської міської ради відбулось підписання Меморандум про співпрацю у сфері велосипедного туризму й туристичної інфраструктури та спільної організації проекту "ЄвроВело-4". Свої підписи під ним залишили міський голова Шепетівки разом із головою Шепетівської районної ради Олегом Кулінським, головою Шепетівської районної державної адміністрації Анатолієм Катеринчуком, Славутським міським головою Василем Сидором, Нетішинським міським головою Олександром Супрунюком та Полонським міським головою Францом Скримським підписали Меморандум про співпрацю.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 18 травня в Хмельницькій області зареєстровано 86702 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3354 - діти, 4886 - медпрацівники.

Шепетівський ФК «Темп» ЗСУ розпочав з перемог 7 сезон Чемпіонату України серед команд Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО 2021
Розділ Спорт

У чемпіонаті виступають 98 команд учасників бойових дій, ветеранів російсько-української війни, які у свою чергу поділені на дивізіони за територіальним принципом:  «ЗАХІД»,  «ЦЕНТР»,  «ПІВДЕНЬ»,  «СХІД», «ПІВНІЧ»,  «КИЇВ». 

Станом на 18 травня 2021 року у місті лабораторно підтверджено 5 нових випадків захворювання. 7 мешканців Шепетівки, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали.

0
репостів
0
репостів