Четвер, 29 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка

28 квітня голова адміністрації Анатолій Катеренчук провів чергове засідання колегії РДА, на якій було розглянуто два питання: про підсумки проходження опалювального сезону 2020/2021 року, організацію підготовки до роботи об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в зимовий період 2021/2022 року та про стан поводження з відходами у Шепетівському районі.

У Шепетівській міській раді провели робочу зустріч із представниками релігійних конфесій щодо дотримання правил безпеки при проведенні релігійних обрядів, приурочених до відзначення Великодня.

Заступник голови Шепетівської районної ради Ольга Лащ, спільно із першим заступником голови Шепетівської районної державної адміністрації Олександром Мельником, головою ГО «Спілка АТО» Людмилою Бабкіною та військовим комісаром Сергієм Царуком відвідали Шепетівський краєзнавчий музей та меморіальну дошку, де вшанували пам‘ять загиблого героя хвилиною мовчання та покладанням квітів....

Автопригода сталася вчора, 28 квітня, близько 09.50 години в м. Шепетівка по вулиці Валі Котика.

5 років тому, 29 квітня 2016 року, під час бойових дій в промзоні Авдіївки, внаслідок осколкового поранення загинув солдат 90-го окремого аеромобільного батальйону 81-ї окремої аеромобільної бригади, гранатометник, славний син України та Грузії - Ревазо Шотаєвич Циклаурі з позивним «Грізлі». Посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Станом на 13.00 29 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 83080 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3205 – діти, 4812 – медпрацівники.

Енергорозподільча компанія щиро сподівається, що ні обставини «червоного» періоду карантину, ані прийдешні святкові дати на календарях не стануть на заваді традиційній передачі показників за розрахунковий період. Наразі — за квітень.

Сьогодні у Шепетівці за адресою вул. Старокостянтинівське шосе, 37 встановили нову автобусну зупинку.

Станом на 29 квітня 2021 року у громаді лабораторно підтверджено 7 нових випадків захворювання. 95 мешканців Шепетівки, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали.

Шепетівський міський голова Віталій Бузиль повідомив, що ще один проєкт Громадського бюджету, який у 2018 році за авторства Ольги Тимощук здобув перемогу, реалізували.

0
репостів
0
репостів