Четвер, 04 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка

4 листопада у ході чергового засідання сесії Шепетівської міської ради, яке провів міський голова Віталій Бузиль депутати розглянули 41 питання порядку денного. Про це повідомили у пресслужбі органу самоврядування.

У 30 медичних закладах Хмельницької області можна отримати щеплення від коронавірусу. Саме ці медзаклади мають відповідний договір з НСЗУ. Всі вакцини від коронавірусу в Україні безоплатні для пацієнта, послуги з вакцинації — також. Як знайти пункти вакцинації, в яких можна щепитися та на які послуги лікарів можна розраховувати?

Досліджуючи історію краю, ми збираємо багато спогадів, в яких гарно описуються події минувшини, обряди, вірування та побут того чи іншого села. Усі ми чули про Престольний празник (Храмове свято, Храмовий празник, Престольне свято) — місцеве релігійне свято, на вшанування святого названо місцеву церкву. Це особливий день для кожного села і до нього завжди по-особливому готувалися. Для прикладу, сьогодні в селі Білопіль Шепетівського району святкують Престольний Празник - Ікони Божої Матері Казанської.

Станом на 11.00 4 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 119516 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 6202 - діти, 5461 - медпрацівники.

Вчора, 3 листопада, у с. Велика Омеляна, що на Рівненщині невідомий, застосувавши фізичне насильство та погрожуючи зброєю, вчинив розбійний напад на місцеву мешканку. Нападник наніс потерпілій декілька ударів в обличчя та груди, заволодів грошима та зник з місця події на автомобілі. Наразі зловмисника затримали в Шепетівському районі. Йому загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

0
репостів
0
репостів