Середа, 20 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Захворюваність на COVID-19 викликає серйозне занепокоєння. Як в області, так і в цілому по Україні збільшується кількість хворих, в тому числі і тих, які перебувають в лікарнях, що, в свою чергу, призводить до зростання об’ємів споживання кисню та виникнення напруженої ситуації із його постачанням до лікувальних закладів. Про це зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Тюрін, розпочинаючи позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. До участі в засіданні долучилися члени комісії ТЕБ та НС, голови РДА, голови територіальних громад, керівники окремих установ та відомств області.

Відбувся третій тур чемпіонату міста з міні-футболу
Розділ Спорт

19 жовтня  відбувся третій тур Відкритого чемпіонату міста з міні-футболу серед чоловічих команд. Матчі грали на спортивному майданчику за адресою Проспект Миру 12-а.

Від завтра між областями зможуть їздити лише щеплені пасажири
Розділ Бізнес

З 21 жовтня в Україні починають діяти нові правила міжрегіональних перевезень, які було впроваджено у зв'язку зі стрімким поширенням коронавірусу. Сьогодні під головуванням заступника голови Шепетівської райдержадміністрації Віктора Паламарчука відбулася зустріч з перевізниками шепетівського району на якій обговорили постанову Кабінету Міністрів України №1236.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 20 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 105037 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 5136 - діти, 5175 - медпрацівники.

У Шепетівці реалізували черговий проєкт Громадського бюджету
Розділ Події

Це вже четвертий за чергою проєкт, який чекав реалізації з 2018 року. Він передбачав встановлення дитячого майданчику по вулиці Українська, 108.

0
репостів
0
репостів