Субота, 08 червня 2019 — Сайт міста Шепетівка

На другому етапі реформи децентралізації кількість районів на Хмельниччині має скоротиться до трьох: Хмельницький, Кам'янець-Подільський та Шепетівський. Але такий поділ дуже не подобається мешканцям сусідньої Славути, та й так, що вони хочуть Хмельницьку область змінити на Рівненську.

До нас знову завітали юні гості із Польщі
Розділ Події

Сьогодні до Шепетівки прибула делегація з міста Ловіч (Республіка Польща) на чолі з бургомістром та у складі міських посадовців і учасників фольклорного гурту «Кодеркі». Завтра діти візьмуть участь у концертній програмі в рамках святкування Дня міста та 400-річчя надання Шепетівці Магдебурзького права.

Шепетівські вокалістки здобули нагороди на міжнародному конкурсі «Назустріч мрії»
Розділ Культура

Яскраво та бурхливо 7 червня у місті Моршин відгримів фінал міжнародного фестивалю «Назустріч Мрії». Подарунки, яскраві виступи зіркових менторів та учасників, запальні танці і, звісно, церемонія нагородження - все це було вчора на фінальному святковому концерті.

У Шепетівці відзначали річницю створення Міжнародного Олімпійського Комітету
Розділ Спорт

У шепетівській школі-гімназії 7 червня був проведений Олімпійський день. Захід відбувся з нагоди відзначення Олімпійського дня, який відзначають у всьому світі та присвячують дню створення Міжнародного Олімпійського Комітету, а цогоріч - 125-й річниці від дня створення МОК.

Дві автопригоди з різницею у півгодини сталися вчора, сьомого червня, у селі Бабин Гощанського району. Про це повідомив Відділ комунікації поліції Рівненської області.

0
репостів
0
репостів