Понеділок, 24 червня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Виконуючий обов'язки начальника Шепетівського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Ковальчук Ігор Петрович, який на “зебрі” автівкою збив двох жінок, одна з яких згодом померла в лікарні, уник в’язниці. Про це свідчить вирок Славутського міськрайонного суду від 24 квітня 2019 року.

Від початку року Шепетівщина не отримувала жодних державних субвенцій
Розділ Бізнес

У першому півріччі 2019 року Хмельницька область на здійснення заходів із соціально-економічного розвитку отримала 136 субвенцій на загальну суму 31,919 млн грн. Як свідчить дослідження ОПОРИ, найбільше коштів дісталося бюджету міста Хмельницького (округ №187) та обласному бюджету.

У Шепетівці зафіксували передвиборчу зовнішню рекламу з порушеннями
Розділ Події

Упродовж минулого тижня в одномандатних виборчих округах №190 та №189 ОПОРА фіксувала зовнішню агітацію, розміщену з порушеннями, і факти псування білбордів партії та потенційного кандидата.

Бортовий технік майор Руслан Мазунов зробив крок у вічне безсмертя 24 червня 2014 року – «...близько 17.00 ракетою переносно-зенітного комплексу було збито вертоліт Мі – 8МТ 16-ої бригади армійської авіації Сухопутних військ ЗС України, що виконував політ на армійський блокпост біля гори Карачун. Вертоліт був уражений відразу після зльоту, вибухнув у повітрі і впав, палаючий, на землю. Екіпаж з трьох осіб і 6 пасажирів, які були на борту, загинули. Склад екіпажу: командир вертольота – підполковник Андрій Бєлкін, льотчик – штурман – капітан Дмитро Шингур, бортовий технік - майор Руслан Мазунов.

0
репостів
0
репостів