Четвер, 20 червня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Наприкінці червня - на початку липня 1941 року на підступах до Шепетівки йшли важкі оборонні бої, у яких велику роль відіграла оперативна група генерала Лукіна. Саме під його командуванням війська 7 діб стримували ворога на шепетівському напрямку. На початковому етапі війни виграти у ворога 7 діб – це був подвиг. 

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким Д. визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого  частиною другою статті 286 ( порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспортного засобу, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді  позбавлення  волі на строк  5 років.

На "надзвичайній комісії" обговорювали зруйновані труби котелень, забиті зливові каналізації та несправні вуличні пожежні гідранти
Розділ Події

Сьогодні під головуванням міського голови Михайла Полодюка відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нещасний випадок стався вчора у Шепетівці по Староконстянтинівському шосе. 7-річний хлопчик з травматичного пістолета вистрелив по 11-річному шепетівчанину. 

Як повідомлялося раніше на офіційному сайті міської ради, за ініціативи ТОВ «Шепетівка Енергоінвест», 29 травня 2019 було зруйновано цегляні труби котельні по вулиці Судилківській, 100 та котельні по вулиці Героїв Небесної Сотні, 54.

20 червня  міський  голова Михайло Полодюк провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання члени виконкому розглянули 30 питань порядку денного.

17 червня 2019 року близько 14 години до Шепетівської районної державної лікарні ветеринарної медицини поступило повідомлення від жителя мікрорайону «Шанхай» про те, що на його малолітню доньку напала собака та нанесла покуси в декількох місцях тіла, сталося це біля їх помешкання.

0
репостів
0
репостів