П'ятниця, 31 травня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 31 травня у школах міста урочисто відзначали завершення навчального року. Хоч цьогоріч програма святкування мала багато спільного з попередніми роками, але і були нововведення, яких довго чекали зокрема самі школярі.

Відро, каструля, ножі, виделки, ложки – усі металеві вироби, що потрапили під руку 59-річному шепетівчанину в будинку в м. Шепетівка, опинилися у його мішку. Із викраденим чоловік вже збирався іти, як до хати зайшов племінник господаря, почав його знімати на відео та викликати поліцію.

До нового сезону «Шепетівський цукровий комбінат» оновився на третину
Розділ Бізнес

Модернізація продуктового відділення шепетівського цукрового комбінату вийшла на фінішну пряму. Про це повідомили на сторінці ASPIK GROUP, куди входить шепетівське підприємство.

Шепетівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням жителя міста Шепетівка у вчиненні шахрайств, в тому числі повторних, підробленні офіційного документу, виготовленні підроблених штампів, а також використанні завідомо підроблених штампів та документу, незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні наркотичних засобів без мети збуту, незаконному носінні, зберіганні, придбанні бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

0
репостів
0
репостів