Неділя, 26 травня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани відзначили День вишиванки та День Героїв
Розділ Події

26 травня з нагоди відзначення в Україні Дня Героїв та Дня вишиванки на площі Т.Г.Шевченка пройшов святковий концерт, фольклорний марафон, патріотичний флешмоб, відбулось нагородження за найкращі вишиванки у різних категоріях.

Шепетівських зенітників урочисто зустрічали вдома
Розділ Події

Понад сім місяців зенітники виконували завдання за призначенням, зокрема охороняли повітряний простір на Донеччині. І ось довгоочікувана зустріч настала.

У Шепетівці відкрили пам’ятний знак та меморіальну дошку присвячену Симону Петлюрі
Розділ Події

22 травня 2019 року виповнилося 140 років від дня народження державного та громадсько-політичного діяча, журналіста, Голови Директорії, Головного Отамана військ і флоту Української Народної Республіки Симона Петлюри. З цієї нагоди 26 травня 2019 року на фасаді залізничного вокзалу станції Шепетівка було відкрито меморіальну дошку Симону Петлюрі. Після цього на вулиці Судилківській 5-А був відкритий пам’ятний знак де 100 років тому (20 квітня 1919 року) виступав Симон Петлюра.

25 травня о 23:19 на лінію «101» 21 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу  житлового будинку в с. Судилків на вулиці Миру. Негайно на місце події прибули вогнеборці 21-ї державної пожежно-рятувальної частини.

0
репостів
0
репостів