Четвер, 02 травня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні ще один шепетівчанин відзначає своє 90-річчя. З ювілейною датою Павла Даниловича Козачука привітав керуючий справами виконавчого комітету Шепетівської міської ради Василь Рачук.

Як і в більшості очільників міст обласного значення у шепетівської влади зросла зарплатня. Про це повідомляє сайт «Є», який вирішив поцікавитися як живуть очільники районного центру. Для цього зазирнули у щорічні декларації міського голови Шепетівки Михайла Полодюка, його заступників Володимира Вихівського і Наталії Стасюк, секретаря міської ради Миколи Кикотя та керуючого справами виконавчого комітету Василя Рачука.

23 квітня у селі Пліщин його мешканці вирішували подальшу долю свого села відповідно до адміністративно-територіальної реформи. Як відомо, 14 квітня відбулися збори громадян, на яких у доволі полемічній обстановці обговорювалась перспектива приєднання Пліщинської сільської ради до уже існуючих чи створюваних ОТГ. Розглядались варіанти співжиття із сусідніми Плесенською,  Шепетівською громадами, навіть Славутською ОТГ.

0
репостів
0
репостів