П'ятниця, 05 квітня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Відбулись головні спортивні змагання для сімей міста
Розділ Спорт

4 квітня 2019 року в нашому місті відбувся вже традиційний сімейний фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я». У міському фестивалі взяли участь шість сімей, а саме: сім’я Гайдайчуків (ЗОШ№3), сім’я Перепелиць (СЗОШ№2), сім’я Кошетар (НВК ЗОШ-гімназія), сім’я Остаренків (ЗОШ№6), сім’я Маковей (НВК№3), сім’я Гордилюків (НВК№1).

4 квітня у Шепетівці пройшов регіональний збір лідерів та координаторів учнівського самоврядування Хмельницької області. Темою збору стали «Інсталяції самоврядування» в рамках 400 річчя прийняття Магдебурського права у Шепетівці.

У Шепетівці поліцейські на місці злочину затримали 50-річного місцевого жителя, який займався збутом канабісу.

4 квітня 2019 року о 19:22 годині до чергової частини Шепетівського відділу поліції надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в м. Шепетівка, біля спортивного дитячого майданчику невідомий чоловік в стані сп’яніння бігає з ножем. Про це на своїй сторінці розповів начальник Шепетівського ВП ГУНП Василь Шкіндюк.

«Здоров’я для всіх!»- саме під таким гаслом  4 та  5 квітня 2019 року  у Шепетівці проходила  інформаційно-оздоровча акція присвячена Всесвітньому дню здоров’я. У ці дні в різних куточках нашого міста були облаштовані пункти, де кожному бажаючому медики  вимірювали артеріальний тиск та рівень цукру в крові.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про примирення у кримінальному провадженні між обвинуваченою та представником потерпілої юридичної особи. М. визнано винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) КК України та призначено їй покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

4 квітня на базі Шепетівського професійного ліцею в навчально-практичному центрі з професій «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж. Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Електромонтажник силових мереж та електроустаткування» проводився обласний конкурс фахової майстерності серед учнів професійних (професійно-технічних) навчальних закладів з професії "Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування".

0
репостів
0
репостів