Четвер, 04 квітня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Голова Хмельницької ОДА Вадим Лозовий виділив одноразову матеріальну допомогу Цибізову Андрію Миколайовичу, батьку комендора-сигнальника, матроса катера “Нікополь” Сергія Цибізова з Шепетівки, якого 25 листопада 2018 року разом із двома десятками моряків захопили у полон прикордонні катери ФСБ РФ. Про це сказано у розпорядженні очільника області від 1 квітня.

Сьогодні зранку шкільна організація "Зелений Патруль" ЗОШ №8, що знаходиться в селищі Косецькому, взялась за прибирання лісу неподалік їхньої школи. Долучився до толоки також директор Олександр Курганський.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким визнано винуватими чотирьох мешканців, які звинувачувались у серії крадіжок транспортних засобів та пограбувань помешкань.

Подія мала місце в селі Новичі Шепетівського району. За вчинення хуліганства із застосуванням зброї 23-річного зловмисника затримали. Йому може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

3 квітня о 13:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку з добудовою в с. Лозичне Шепетівського району. Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення рятувальників 21 Державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. Судилків.

0
репостів
0
репостів