Понеділок, 15 квітня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани повернулись з нагородами із Всеукраїнського вокально-хореографічного конкурсу
Розділ Культура

Вчора учасники зразкового театру пісні “Водограй” шепетівського будинку культури отримали перемогу у Всеукраїнському вокально-хореографічному конкурсі “Україна – це ти!”, що проходив у м.Київ. Про це повідомили на сайті шепетівського МБК.

Відбувся груповий етап відкритого весняного кубоку Шепетівки з міні-футболу
Розділ Спорт

13 та 14 квітня відбувся груповий етап відкритого весняного кубоку міста Шепетівки з міні-футболу. Змагання відбувалися на спортивному майданчику РДЮСШ «Колос», команди були поділені на дві групи по п’ять команди. З кожної групи у другу фінальну стадію проходило дві команди.

У ці весняні дні все тривожніші новини з фронту. Майже кожного дня сумні повідомлення про поранених, загиблих. Чиїсь обірвані війною життя, покалічені долі, горе та біль матерів, рідних…

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу щодо жителя Шепетівки, обвинуваченого у грабежі, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненого повторно, поєднаного з проникненням у житло (частина 3 статті 186 Кримінального кодексу України).

15 квітня до рятувальників 21 Державної пожежно-рятувальної частини завітали учні одного із загальноосвітніх навчальних закладів міста Шепетівка. Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів