Четвер, 11 квітня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Виконавчий комітет Шепетівської міської ради вирішив припинити у місті Шепетівка опалювальний сезон 2018/2019 року у житлових будинках, закладах освіти та інших закладах побутового та соціально-культурного призначення з 16 квітня 2019 року.

Працівники Шепетівського РВ документували паспортом громадянина України нового зразка чоловіка, який більше 20 років жив без документів. Про це повідомило Управління ДМС у Хмельницькій області.

Сьогодні провели обстеження "судилківського мосту"
Розділ Події

Сьогодні працівники Державногопідприємства «Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П.Шульгiна» провели обстеження шляхопроводу по вулиці Судилківській на предмет його подальшої експлуатації. На основі обстеження буде складений акт та паспорт об’єкта.

11 квітня на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення від стурбованих родичів про необхідність надання термінової допомоги у відчиненні дверей житлової квартири у будинку на проспекту Миру в м. Шепетівка. Як виявилось, у квартирі знаходиться самотня бабуся похилого віку, яка довгий час не реагує на дзвінки та не відчиняє дверей квартири.

0
репостів
0
репостів