Понеділок, 25 липня 2016 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині відбудеться новий конкурс перевізників
Розділ Події
Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало Шепетівську районну державну адміністрацію провести новий конкурс на право здійснення перевезення пасажирів у звичайному режимі руху на приміських автобусних маршрутах загального користування. Про це повідомила прес служба відомства.
Відбувся ярмарок інноваційних бібліотечних ідей
Розділ Культура
21 липня 2016 року в Шепетівській районній бібліотеці відбувся ярмарок інноваційних бібліотечних ідей в рамках обласного конкурсу «Бібліотека на службі громади». Взяли участь 29 сільських бібліотек.
22 липня в період з 11.00 по 17.00 години в м. Шепетівка по вулиці Максима Залізняка невстановлені особи шляхом віджиму металопластикового вікна проникла в будинок, який належить 48-річному місцевому жителю, звідки викрала сейф з грошима в сумі 100 000 гривень та золоті вироби орієнтовною вартістю 20 000 гривень.
У Шепетівці публічно інструктували патрульних
Розділ Події
З метою презентації населенню нещодавно створених груп реагування патрульної поліції по всій області проводяться показові інструктажі для поліцейських та їхніх громадських помічників. Нещодавно такі заходи відбулися на півночі області, у Славуті та Шепетівці. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Хмельницької області.
Подія сталася  21 липня, близько 18.50 години в місті Шепетівка. Обоє перебували у стані алкогольного сп’яніння.
0
репостів
0
репостів