П'ятниця, 08 травня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Діти безсмертного подвигу
Розділ Культура
Саме таку назву має нещодавно видана книга про дітей піонерів - героїв Великої Вітчизняної війни, автор Валентина Бойчук. Презентація книги відбулася в бібліотеці ім. М.Коцюбинського напередодні 70-річчя Великої Перемоги за участю автора та ветеранів Великої Вітчизняної війни: доньки керівника Шепетівської підпільної організації Остапа Горбатюка – Наталії Остапівни Горбатюк; Кондратюка Івана Прохоровича; учасника бойових дій Сєнькова Миколи Петровича.
В Києві завершився Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у відділені «Науки про Землю». Шепетівку та Хмельницьку область на цих змаганнях представляв Поліщук Микола, учень 11 класу СЗОШ№2.
Відкрили меморіальну дошку на честь Ярослава Давидова
Розділ Події
Символічно, що в День пам'яті та примирення, який вперше відзначається в Україні, коли українці вшановують пам'ять кожного, хто боровся з нацизмом під час Другої світової війни, у навчально-виховному комплексі №3 відкрили дошку пам'яті Героя України Ярослава Давидова. Він загинув під час виконання бойового завдання на сході України, захищаючи нашу державу від російської агресії.
Відбулася фізкультурно-оздоровча акція «Велодень», присвячена пам’яті загиблих у Другій світовій війні
Розділ Спорт

7 травня вулицями нашого міста пройшла фізкультурно-оздоровча акція «Велодень», присвячена пам’яті загиблих у Другій світовій війні.

0
репостів
0
репостів