Понеділок, 15 грудня 2014 — Сайт міста Шепетівка
«Сварог Вест Груп» скасовує традиційні святкування на користь підтримки військових в АТО
Розділ Бізнес

Корпорація «Сварог Вест Груп» надасть підтримку українським військовим у зоні АТО на суму 680 тис. грн. Колектив компанії відмовився від організації урочистого новорічного святкування на користь української армії. Кошти будуть направлені на підтримку Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова (ПДШМ ім. Пирогова). Таким чином вдасться повністю укомплектувати транспорт шпиталю, який вже 15 грудня вирушить в зону проведення Антитерористичної операції для допомоги пораненим військовослужбовцям Збройних Сил.

«Сварог Вест Груп» найефективніше вирощували сою, пшеницю та цукровий буряк
Розділ Бізнес
Корпорація «Сварог Вест Груп» здобула перемогу у загальнонаціональному конкурсі найпродуктивніших аграрних компаній «Агровиробник року-2014» у номінації «Найвища врожайність пшениці». Середній показник врожайності цієї культури на полях компанії у 2014 році склав 8,8 т/га.
Працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Хмельницькій області припинили злочинну діяльність групи із 9 чоловік, які займались постачанням на терени області та розповсюдженням наркотичного засобу метадон.
10 грудня о 13:52 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у сараї в с. Майдан-Лабунь Шепетівського району. Зателефонували місцеві мешканці, які помітили дим із сусідської господарчої споруди. До прибуття пожежно-рятувального підрозділу, власник разом із сусідами вивели домашніх тварин та самотужки почали гасити загоряння.
0
репостів
0
репостів