Версія для друку
Розділ Суспільство

Людській доброті немає меж

Автор 07 квітня 2021, 17:00
Тимощук Тетяна Тимощук Тетяна

Це вкотре довела старший сержант Тетяна Тимощук, дочка старшого оперуповноваженого Шепетівського РУП капітана поліції Володимира Тимощука. Розповідають у Шепетівському районному управлінні поліції.

Наша героїня – чуйна, привітна військова, учасниця АТО, ООС, за плечима якої чималий досвід служби на Сході нашої країни. Сьогодні вона - начальник медичного пункту в/ч А 20 07 у м. Шепетівка.

Попри навантаження на основній роботі Тетяна завжди цікавиться робочими справами батька – старшого оперуповноваженого сектору розшуку злочинів та зниклих громадян Шепетівського РУП Володимимра Тимощука.

Тимощук Тетяна

Саме від нього дівчина дізналась про акцію «Бандеролька дружби», організовану ювенальною превенцією Хмельниччини минулого року.

«Немає чужих дітей, - наголошує військова, - серце наповнює біль та жаль від того, що є малеча, яка потребує елементарних речей. Я вирішила долучитись до благодійної акції і отримую задоволення від того, що можу надати реальну адресну допомогу».

Завзята та наполеглива волонтерка вже другий рік поспіль організовує збір речей першої необхідності: одягу, взуття, іграшок для дітей, які потребують допомоги.

До акції активно долучаються організації та підприємства м. Шепетівки.

Бандеролька дружби

Висловлюємо захоплення наполегливістю та добротою молодої військової та бажаємо їй не полишати почату благородну справу.