Середа, 09 червня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Вихованці Шепетівського міського ЦЕНТУМ – серед переможців в Науково-освітнього проєкту «Вчителі та учні беруть участь в екологічному моніторингу Антарктиди» в рамках Міжнародного наукового проєкту «Дослідження стану виводкових колоній пінгвінів P. papuaта P. adeliae в підрайоні ККАМЛР 48.1з використанням мережі фотокамер CEMP (CCAMLR Ecosystem Monitoring Program)».

9 червня о 12:00 сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області вилучили та знищили артилерійський снаряд калібром 152 мм часів Другої світової війни.

Сьогодні на всій території України діє зелений рівень епідемічної небезпеки, тому Міністерство охорони здоров’я розглядає можливість пом’якшити карантинні обмеження. Про це заявив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко на засіданні Уряду.

У зв’язку з перебоями у постачанні бланкової продукції тимчасово припинено надання адміністративних послуг з реєстрації/перереєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія у ТСЦ МВС  №6845 (м. Шепетівка, вул. Шешукова, 13). Про це повідомили у Головному сервісному центрі МВС.

Вчинок маленької мешканки міста Шепетівка надзвичайно вразив місцеву громаду. Учениця 2-А класу ЗОШ №1 Ульяна Громова пожертвувала своє білосніжне волосся задля порятунку іншої шепетівчанки – 10-річної  Валерії Решетарчук.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 9 червня в Хмельницькій області зареєстровано 88364 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3431 - діти, 4944 - медпрацівники.

 
Замовити доставку свідоцтва про народження відтепер можна Укрпоштою. Послуга доступна для всіх батьків новонароджених, які отримують послугу єМалятко. Це зручно та допомагає уникнути зайвих соціальних контактів.

0
репостів
0
репостів