Вівторок, 01 червня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Відбувся відкритий чемпіонат Шепетівської ДЮСШ серед юнаків з футболу
Розділ Спорт

29 травня у місті Шепетівка на стадіоні Локомотив був проведений Відкритий чемпіонат Шепетівської ДЮСШ серед юнаків 2006-2007 р.н. з футболу. Про це розповіли на сторінці школи.

У шепетівській громаді відзначали День захисту дітей
Розділ Події

1 червня - перший день літа і саме у цей день Хмельницька область та вся країна святкує День захисту дітей. З цієї нагоди у шепетівському парку культури та відпочинку відбулося святкування. Веселощі зібрали кілька сотень дітей.

Як тренується та про що мріє наймолодший чемпіон України з більярду
Розділ Спорт

Дванадцятирічний шепетівчанин Михайло Ларков у квітні 2021 року переміг у чемпіонаті України з більярду серед чоловіків, де змагався 51 учасник. Після перемоги хлопець увійшов в історію українського більярдного спорту, ставши наймолодшим чемпіоном. Про це Суспільному розповів тренер Михайла Олександр Книш.

Парламент заборонив підприємцям поширення тонких поліетиленових пакетів
Розділ Бізнес

Верховна Рада підтримала в другому читанні законопроєкт 2051-1 «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України», який передбачає заборону на поширення легких пластикових пакетів.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 1 червня в Хмельницькій області зареєстровано 88007 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3426 - діти, 4922 - медпрацівники.

Для кожної дитини природнім є проживання в сім’ї. Вона повинна відчувати, що про неї піклуються, що її люблять, якщо потрібно буде — захистять. Але часто з різних причин діти опиняються поза сім’єю, тобто, набувають статус дітей-сиріт або дітей, позбавлених батьківського піклування.

Хмельниччина найближчим часом очікує отримати 20 тисяч доз вакцини AstraZeneca від коронавірусної інфекції. Їх буде використано для проведення щеплення тих пацієнтів, які мають отримати другу дозу вакцини. Про це повідомляє Суспільне.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав 21-річного мешканця Шепетівщини винуватим у крадіжці, поєднаній з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище (ч. 3 ст. 185 КК України), та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на 3 роки. Однак звільнив від його відбування з випробуванням, встановивши іспитовий строк 1 рік.

Сучасне суспільство усвідомлює важливість створення рівних можливостей для всіх категорій дітей в Україні. Жоден з них не має відчувати себе іншим – це головне завдання інклюзії. 

0
репостів
0
репостів