Вівторок, 20 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка

20 квітня о 20:31 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі на вулиці Некрасова в місті Шепетівка. Негайно на місце події було направлено два чергових відділення вогнеборців 21-ї державної пожежно-рятувальної частини.

З 19 квітня відновилось курсування приміських поїздів по Хмельниччині
Розділ Бізнес

Зважаючи на покращення епідемічної ситуації в Хмельницькій області, згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій регіональна філія «Південно-Західна залізниця» АТ Укрзалізниця з 19 квітня 2021 року відновила рух наступних приміських поїздів у Хмельницькій області.

Земляки вшанували пам’ять шепетівського захисника України Андрія Біленького
Розділ Події

Сьогодні, 20 квітня, минуло 5 років з дня загибелі в зоні проведення антитерористичної операції на сході України шепетівчанина Андрія Біленького. Служив він головним сержантом 1-ї гаубичної самохідної артилерійської батареї 2-го гаубичного артилерійського дивізіону 53-ї окремої механізованої бригади.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті15 частиною першою статті 185 (закінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжку), коли особа виконала усі дії, які вважала необхідними для доведення кримінального правопорушення до кінця, але кримінальне правопорушення не було закінчено з причин, які не залежали від її волі) Кримінального кодексу України.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним 24-річного жителя м. Полонне у грабежі, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (частина 2 статті 186 Кримінального кодексу України), призначивши йому покарання – 4 роки ув’язнення. Також стягнув з нього на користь потерпілого 25 тисяч гривень моральної шкоди.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 20 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 78854 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3044 - діти, 4706 - медпрацівники.

Полонський районний суд визнав винною 22-річну жительку м. Шепетівка у крадіжці, поєднаній з проникненням у житло, вчиненій повторно (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України), й призначив їй покарання у виді 4 років позбавлення волі. Проте звільнив від його відбування з випробуванням на іспитовий строк – 3 роки.

Станом на 20 квітня 2021 року у Шепетівці лабораторно підтверджено 30 нових випадків захворювання. 2 шепетівчанки 1928 р.н. та 1963 р.н., які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, померли.

0
репостів
0
репостів