П'ятниця, 26 лютого 2021 — Сайт міста Шепетівка
У ДП "Шепетівський лісгосп" відбулась профспілкова конференція
Розділ Бізнес

Відбулися звітновиборчі збори та профспілкова конференція трудового колетву в ДП «Шепетівський лісгосп», під час якої були підведені підсумки трудової діяльності за 2020 рік і прийнятий новий колективний договір строком на три роки.

Маленька 6-річна шепетівчанка Вікторія Янда терміново потребує хірургічного лікування. Батьки та рідні дівчинки просять про допомогу небайдужих людей зібрати 100 000 грн для проведення операції, яка призначена на квітень місяць.

З першим днем весни розпочне роботу комісія з приймання заяв від населення щодо відмови від послуг центрального теплопостачання та подачі гарячої води. Сесією Шепетівської міської ради 25.02.2021 року було затверджено склад відповідної комісії.

 Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 26 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 47616 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1742 - діти, 3523 - медпрацівники.

У зв’язку із стрімким погіршенням епідемічної ситуації щодо захворюваності на COVID-19, з 26 лютого в Івано-Франківській області буде запроваджений червоний рівень епідемічної небезпеки та посилені обмежувальні заходи. Таке рішення ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, засідання якої відбулося 23 лютого під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Про це повідомляє сайт Шепетівської міської ради. За даними Шепетівської багатопрофільної лікарні за добу в заклад госпіталозвано з дігнозом COVID-19 10 осіб та ще 6 з підозрою.

У Шепетівці виділили 100 га землі під облаштування "Агропромислового парку"
Розділ Події

VI сесія Шепетівської міської ради 25.02.2021 року підтримала виділення ділянки площею у 100 га в районі «Пліщинського масиву» під облаштування агропарку. Підготовка ділянки передбачає територію, яка буде зайнята власне адміністративним центром агропромислового парку та підведеними комунікаціями.

0
репостів
0
репостів